Lansarea cărții Plantele în medicina populară românească

Mădălina este implicată în proiecte care promovează, studiază și protejează plantele medicinale din România. Colaborează de 1 an cu Societatea Română de Etnofarmacologie care azi are un moment extraordinar, lansarea unei cărți care va aduce un mare plus plantelor medicinale din țara noastră- Plantele în medicina populară românească.

Ne bucurăm că putem să ajutăm în astfel de proiecte și sperăm că pe viitor să avem tot mai multă implicare în ceea ce privește plantele medicinale.

Cu mare bucurie în suflete, vă anunțăm că azi, 24 iunie 2020 vom lansa una din cele mai importante lucrări despre plandele medicinale din România, Plantele în medicina populară românească, îndeplinindu-ne și unul din obiectivele Socetății de Etnofarmacologie.
Aducem prin această carte o mică mărturie din marea zestre a Neamului românesc – lucrător și recunoscător – pentru Darurile lăsate lui de Dumnezeu !
Plantele în medicina populară românească rămâne o carte deschisă pentru completări și observații, întotdeauna bine venite !
Vă mulțumim !

Lansarea cărții Plantele în medicina populară românească

Mădălina este implicată în proiecte care promovează, studiază și protejează plantele medicinale din România. Colaborează de 1 an cu Societatea Română de Etnofarmacologie care azi are un moment extraordinar, lansarea unei cărți care va aduce un mare plus plantelor medicinale din țara noastră- Plantele în medicina populară românească. Ne bucurăm că putem să ajutăm în astfel de proiecte și sperăm că pe viitor să avem tot mai multă implicare în ceea ce privește plantele medicinale.Cu mare bucurie în suflete, vă anunțăm că azi, 24 iunie 2020 vom lansa una din cele mai importante lucrări despre plandele medicinale din România, Plantele în medicina populară românească, îndeplinindu-ne și unul din obiectivele Socetății de Etnofarmacologie.Aducem prin această carte o mică mărturie din marea zestre a Neamului românesc – lucrător și recunoscător – pentru Darurile lăsate lui de Dumnezeu ! Plantele în medicina populară românească rămâne o carte deschisă pentru completări și observații, întotdeauna bine venite ! Vă mulțumim !

Publiée par mooma.ro sur Mercredi 24 juin 2020

Spune-ți părerea