Siguranță și sustenabilitate

 

Informațiile oferite pe websitul mooma.ro nu înlocuiesc diagnosticarea, tratamentul și recomandările unui cadru medical specializat. Folosirea informației de pe situl nostru în vederea autodiagnosticării și a automedicației va rămâne responsabilitatea Dumneavoastră, totuși vă sfătuim să contactați un cadru specializat în cazul unei afecțiuni.

Informațiile oferite de noi sunt recomandări date în condițiile în care nu există contraindicații de tratament. Dacă aveți probleme de sănătate sau urmați un tratament medicamentos, înainte să folosiți terapia cu uleiuri esențiale va rugăm să cereți sfatul unui cadru medical specializat și să îi urmați recomandările. De asemenea va indicam să luați legătură cu un aromaterapeut cu experiență care vă poate îndruma, va ține cont de istoricul medical și vă poate recomanda un tratament personalizat.

Va rugăm să luați în considerare faptul că mooma.ro nu își asumă responsabilitatea folosirii greșite sau abuzive a uleiurilor esențiale și a informațiilor oferite de noi pe website sau pe alte canale media.

 

Informații legate de siguranță

 

În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații sau sfaturi vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Informatii legate de sustenabilitate

Selecția produselor noastre este bazată pe calitate, etică și sustenabilitate.’

Mooma.ro oferă produse în regim de retail.

Principalul nostru distribuitor de produse este din Marea Britanie, l-am ales după criteriile sustenabilitate fair trade și calitate ridicată. Distribuitorul nostru face parte dintr-o asociație care este specializată pe comerțul cu uleiuri esențiale care reprezintă producători și furnizori de produse din domeniul aromaterapiei dar în același timp asociația reprezintă și interesul consumatorilor din Marea Britanie. Membrii acestei asociații sunt angajați într-un proces de schimburi de produse sigure pentru consumatori și marketing responsabil. Standardele calității și a unei practici etice sunt foarte ridicate. practică și anumite reguli de siguranță, etichetare și împachetare.

Am ales să comercializam produse în cantitate mică astfel încât dacă clienții noștri cumpără produse pe care le folosesc mai puțin, calitatea uleiurilor scade in timp iar clientul nu risipește o cantitate mare de produs și de bani. Am ales o și variantă de 10ml pentru un ulei esențial care este foarte căutat și folosit și riscul de risipă și de expirare a produsului este foarte scăzut.

Al doilea distribuitor al nostru este unul român, o companie mică dar foarte profesionistă. Aici am descoperit oameni pasionați de muncă lor, oferă transparență, din discuțiile noastre cu ei am regăsit multe lucruri care se încadrează în codurile de practică etică. Mai mult de atât această distilerie minunată are culturi ecologice de plante românești. Să sperăm că și noi vom ajuta la creșterea acestei distilerii și că vom beneficia de produse românești de înaltă calitate cât mai multă vreme de acum încolo.

Sustenabilitate, susținere

Încă de la prima idee a acestui frumos proiect am decis că este necesar să lucrăm cu persoane și proiecte sociale, non guvernamentale sau alte proiecte care au legătură cu sutenabilitatea. Întrucât suntem implicati într-un domeniu care are ecologia in criteriile de practica etica,  iar in grupurile noastre de prieteni avem tot mai multi oameni implicati in ecologie, nu ne-a fost greu să ne sunăm prietenii și să le propunem o colaborare. Așa că fiecare săculeț din pânză pe care îl vom oferi la comenzi, va fi făcut de asociația Aternative Blue, o asociație non guvernamentală care se ocupă cu ecologia, sustenabilitatea, în mod special în educarea oamenilor despre viața fără plastic. Am ales să lucrăm cu Ioana pentru că este o persoană pasionată și implicată, este nevoie ca astfel de oameni și proiecte să găsească resurse de supraviețuire pentru că Pământul fără ei ar fi mult mai poluat. Ea este si indrumatoarea nostra cand vie vorba de alegeri etice ale recipientelor, ale accesoriilor si ale altor factori pe care putem sa ii imbunatatim.

‘Sperăm că în viitorul apropiat colaborarile noastre sustenabile și de susținere reciprocă vor fi mai multe și că vom putea împărtăși cu voi, clienții noștrii de nădejde, cât mai multe lucruri pozitive.